Attraqua

Jeg har siden vinteren 2014 vært en del av test-teamet til Attraqua, og har rukket å bli svært glad i agnene Attraqua produserer. Det å ha et agn alltid liggende i bilen uten å frykte maggotklekking og sure passasjerer, eller å ha en liten boks liggende nederst i sekken, er løsninger jeg setter pris på. Dermed har jeg alltid agn klar for svippturer der jeg ikke rekker å sanke eller tine frossent agn, på turer der jeg på fiskeplassen oppdager at agnet fremdeles ligger i fryseren eller ikke minst - turer der man gjerne trenger det lille ekstra.

Attraqua - Specific Baits
Samarbeidet har ført til at jeg nå er saltvannskonsulent for Attraqua, og videreutviklingen av allround-agnet spisser seg stadig til. Veien mot ønsket resultat er lang og interessant, og samtidig ufattelig lærerik og spennende. I midten av juli 2015 kunne jeg registrere artene kveite, sandflyndre, lomre, fløyfisk, skrubbe, sei, torsk, lyr, rødspette, sjøørret, fjesing, hvitting, sypike, hyse, svartkutling, berggylte, grønngylt, blåstål/rødnebb, gressgylt, knurr og makrell som bidragsytere til Attraqua-artslista. Svært allsidige saker, samtidig som det kan formes selv ved hjelp av saks eller kniv. Jeg hører også rykter om at det er andre former og utgaver av allround-agnet i anmarsj, men ikke si det så veldig høyt. 

Attraqua er forøvrig sponsoren til Kystmeite i Norge - et samarbeid jeg er svært takknemmelig for. Fra Attraqua og Kystmeite i Norge kommer det litt av hvert med tiden...

19. desember 2015 skrev jeg noen ord om et nytt produkt under testing fra Attraqua - et krydder som påføres enten kunstig eller naturlig agn. Les artikkelen her: Attraqua Spice - å krydre tilværelsen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar